MN-logo-1.jpg

EKO-RAST

prvo hrvatsko EKOLOŠKO mineralno gnojivo

patent.jpg

Početna

Proizvodi

Gnojidba

Rezultati

Prodaja

Zaštita

Mediji

Usluge

O nama

EKO-RAST od svog početka do danas

Jabuka.jpgkukuruz.jpgloza.jpgpšenica.jpgsalata.JPGcvijet.jpg

Kontaktirajte nas:

 

telefon-1.jpg  01-3041400

 

telefax-1.jpg  01-3041402

 

mail.gif  prodaja@multinatura.hr

iconeLogo_FaceBook.jpg pratite nas

United-Kingdom-flag-64.jpg english

EKO-RAST JE NASTAO DAVNE 1996.g.

Mineralno gnojivo EKO-RAST izumio je i patentirao 1996.g. poznati koprivnički inovator Branko Kesteli. Branko je pokrenuo i proizvodnju EKO-RAST-a daleke 2.000.g. EKO-RAST je u nekoliko godina pokazao iznimne rezultate u proizvodnji hrane od voća, povrća, žitarica čak i do egzotičnih biljaka. Smrću Branka EKO-RAST je pao u zaborav.

Danijel, sin Branka, kao vlasnik patenta ponovo 2012.g. pokreće proizvodnju EKO-RAST-a na istoj lokaciji gdje je EKO-RAST i nastao. Prijašnji korisnici EKO-RAST-a su s oduševljenjem dočekali povratak EKO-RAST-a na tržište. Danas je EKO-RAST nezamjenjiv u proizvodnji hrane u svim segmentima poljoprivrede. EKO-RAST se danas može naći kako u vrtovima i poljima cijele Hrvatske tako i izvan naših granica.

Prisjetimo se zapažanja tvorca EKO-RAST-a:

 

Kamen u sebi nosi hladnu dušu koju mi i ne prepoznajemo da bi je barem malo ugrijali i tako vratili u život. Često ga nazivamo kamenom spoticanja udarajući ga nogom umjesto da ga primimo u svoj zagrljaj. On ne boli i ne peče, ali svojim kristalnim pogledom želi reći: ne bacajte me uzaludno, stariji sam od Vas i mudriji. Pogledajte me bolje, na mom tijelu i u mojoj duši ucrtane su crte prošlosti kao i dolazeće budućnosti...Put povratka u prirodu ujedno slijedi put energije kamena na ono staro mjesto: od praha si nastao i u prah ćeš se pretvoriti...Moj dio života odveo me u trag isprepletenih niti šljunčanih oblutaka minerala kvarca koji će odaslati za dar Vama svoje tajne valove kako bi je naše ljudsko uho moglo bolje razumjeti...

Branko Kesteli.jpg

EKO-RAST je od svog početka do danas osvojio dugi niz nagrada i priznjanja, od kojih izdvajamo nekoliko: INOVA – zlato, srebro i srebro, IENA, Nurnberg, Njemačka – srebro, AGRO ARCA zlato, srebro i bronca, pa sve do najvišeg priznanja u Republici Hrvatskoj: EKO OSKAR.

 

priznanje-ekooskar.jpgpriznanje-inova-2.jpgpriznanje-arca-1.jpgpriznanje-inova-1.jpgpriznanje-koprivnica.jpgpriznanje-iena.jpgpriznanje-inova.jpgpriznanje-arca.jpg

 

 

plaketa-1.jpgplaketa-2.jpgplaketa-4.jpgplaketa-5.jpgplaketa-6.jpgplaketa-7.jpgplaketa-3.jpg

OSNOVNI PODACI:

tvrtka:

sjedište:

banka:

račun:

registracija:

MBS:

OIB:

MB:

šifra djelatnosti:

temeljni kapital:

uprava:

O

MULTI NATURA d.o.o.

Jukićeva 8a, 10000 Zagreb

Zagrebačka banka d.d.

HR8423600001102392121

Trgovački sud u Zagrebu

080885945

95538771661

4145640

4675 (NKD-2007)

20.000,00 kn, uplaćeno u cijelosti

Krešimir Ivanković, direktor